Croqqer: marktplaats voor klussen

Wat doet Croqqer?

Je zoekt een klus of een klusser: Croqqer is slim en sociaal meer met elkaar gedaan krijgen. Croqqers uit je buurt delen hun talenten en tijd. Jij bepaalt wat je voor jouw klus overhebt of wilt hebben: een vergoeding, je ruilt (jij doet de heg, ik bak een taart) of je zoekt of bent een vrijwilliger.

Plaats gratis je oproep. Bekijk de reacties op je oproep, het profiel en de beoordelingen van eerder uitgevoerde klussen en kies de Croqqer die bij je past. Zo krijg je jouw klus gedaan en ontmoet je ook nog eens een leuke buurtgenoot.

Voor wie is Croqqer geschikt?

Croqqer is geschikt voor alle buurtgenoten vanaf 18 jaar.

Hoe gaat de Croqqer om met privacy?

Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens vinden wij erg belangrijk. Croqqer is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Lees hier meer over Croqqer en privacy: http://www.croqqer.com/privacy/

Wat kost het gebruik van Croqqer?

Lid worden en plaatsen van een klus is gratis. Croqqer is 'vraag gestuurd': de plaatser bepaalt wat hij of zij voor de klus over heeft:
- ruilen
- geven (ik zoek een vrijwilliger)
- betaald

Alleen voor een betaalde klus brengen we een bijdrage in de kosten van Croqqer voor de bemiddeling tussen klus plaatser en en de Croqqer in rekening. Deze bijdrage is 16,5 % exclusief BTW (20 % inclusief BTW), lees meer hierover op www.croqqer.com/croqqer-bijdrage.

Bekijk Croqqer zelf op www,croqqer.nl