Drimpy

Wat doet Drimpy?

Drimpy is jouw Persoonlijk Gezondheid Dossier (PGD) waar je zelf al jouw gezondheidsgerelateerde gegevens op 1 plek kunt verzamelen en beheren. Zoals bloedgroep, gewicht, allergie en medicaties, maar ook metingen als hartritme, bloeddruk en suiker of documenten als labuitslagen, onderzoeken en diagnoses. Je kunt ze daardoor overal en altijd terug vinden als je ze nodig hebt en deze informatie delen met medici, medepatiënten en familie/vrienden.

Voor wie is Drimpy geschikt?

Drimpy is bedoeld en geschikt voor zorgconsumenten/burgers, patiënten, zorgverleners en zorginstellingen/zorgbedrijven. Drimpy is preventief inzetbaar, geschikt voor meer inzicht te krijgen in en geven over je eigen gezondheid en om te gebruiken voor, tijdens of na behandeling en/of genezing.

Hoe gaat de Drimpy om met privacy?

Uw persoonlijke en gezondheidsgerelateerde gegevens worden op drimpy.com goed beveiligd en de gebruiker bepaald zelf wie toegang heeft tot (bepaalde) gegevens.
Drimpy voldoet aan de norm informatiebeveiliging voor de zorgsector (NEN 7510). Met uw gegevens wordt ook vertrouwelijk omgegaan, conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) waar Drimpy is ingeschreven. Wij verkopen of verhuren geen gegevens aan telemarketeers, mailing list brokers of andere organisaties.

Meer informatie is te vinden op de website van Drimpy.

Wat kost het gebruik van Drimpy?

De uitgebreide basis versie van Drimpy is gratis. Daarnaast is er een Pro versie voor de zorgconsument voor slechts € 1,99 p mnd. De Pro versie bevat: 
- Meer uitbreidingen voor beheer van uw gezondheid
- Koppelen aangesloten gezondheid apps & medische devices (o.a. glucosemeters)

Er is ook een Pro versie beschikbaar voor zorgverleners. Neem hiervoor contact op met Drimpy.

Bekijk zelf de website op www.drimpy.com