Jouwhulponline

Wat doet Jouwhulponline?

Via Jouwhulponline kies je zelf waar, wanneer en door wie je geholpen wordt. Hulp staat direct klaar in de vorm van (zelf) trainingen, tests en video’s. Je beheert zelf je eigen online dossier en je hebt naar wens via mail of chat contact met hulpverleners. Ook anoniem. Organisaties en gemeenten kunnen zich aansluiten bij Jouwhulponline.

Voor wie is Jouwhulponline geschikt?

De website is toegankelijk en vrij te gebruiken voor iedereen die rondom de thema's geld, relaties, werk, pesten, echtscheiding, school, gezondheid, gezin en ruzie & geweld een vraag heeft of meer informatie zoekt. Er is ook een mogelijkheid om contact met een sociaal werker te leggen (online), daarvoor moet het postcodegebied aangesloten zijn bij jouwhulponline.nl

Hoe gaat Jouwhulponline om met privacy?

We vragen (voor chat) een (nick)name en een postcode. Voor e-mail begeleiding krijgt de klant een online dossier aangeboden, hiervoor is een e-mail adres voorwaarde. Dit mag ook een anoniem e-mail adres zijn. We registreren wel IP adressen, echter worden die alleen gebruikt in geval van ernstige zorgen.

Wat kost het gebruik van Jouwhulponline?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van online zelfhulp. Alle onderdelen zijn gratis toegankelijk.

Kijk zelf voor meer informatie op www.jouwhulponline.nl