LiveSafe

Wat doet LiveSafe?

LiveSafe biedt mobiele alarmering: een persoonlijke veiligheidsdienst die ervoor zorgt dat mensen waar zij ook zijn, 24/7, met één druk op een draagbare alarmknop hulp kunnen inroepen. Die alarmknop staat in verbinding met een professionele alarmcentrale die direct ziet waar iemand zich bevindt en op basis van (medische) informatie in het persoonlijk dossier direct passende hulp kan inroepen. Handig en veilig voor thuis, maar ook op vakantie of tijdens het wandelen in het bos.

Voor wie is LiveSafe geschikt?

De LiveSafe dienst is geschikt voor ouderen en hun mantelzorgers, maar wordt ook veel gebruikt voor de veiligheid van werknemers, sporters, vakantiegangers en recreanten.

Hoe gaat LiveSafe om met privacy?

Livesafe werkt volgens de richtlijnen van NEN7510 en heeft een streng beveiligde online omgeving. De gebruiker heeft als enige toegang tot zijn of haar persoonlijke gegevens en bepaalt zelf of het apparaat met GPS volgbaar is.

Wat kost het gebruik van LiveSafe?

LiveSafe komt op dit moment in 2 varianten: met alarmapparaat of als alarmapp op de smartphone. Bij de eerste variant betaalt de gebruiker eenmalig de kosten voor het alarmapparaat. Dat kost 99,95 euro of 189,95 euro inclusief inductie oplader. Daarna volgt een abonnement dat 24,95 euro kost, inclusief belkosten alarmcentrale etc. De variant voor de smartphone kost 49,95 euro per jaar, exlcusief alarmmeldingen en de eigen kosten voor gebruik van de mobiele telefoon.

Voor meer informatie kijk op www.livesafe.nl