Mirro - Online zelfhulp voor mentale gezondheid

Wat doet Mirro?

Online zelfhulp van mirro helpt om inzicht te krijgen in je eigen mentale gezondheid. Het biedt: informatie, tips, tests, oefeningen, video’s en ervaringsverhalen. Met online zelfhulp kan je zelf aan de slag om te voorkomen dat zorgen problemen worden.
De modules zijn voor iedereen volledig gratis toegankelijk. Alle onderdelen kan je anoniem gebruiken, in je eigen tempo en wanneer jij dat wilt. Je kan een account aanmaken. Daarvoor hoef je alleen een geldig e-mailadres en een wachtwoord op te geven. Op www.mirro.nl/aandeslag staan alle thema's.

Voor wie is zijn de zelfhulp testen van Mirro geschikt?

De meeste thema's van de online zelfhulp zijn geschikt voor volwassenen. Het gaat dan om burgers, consumenten, werknemers en clienten die kampen met klachten als slaapproblemen, relatieproblemen, rouwverwerking en (werk)stress gerelateerde klachten. Op mirro.nl/aandeslag staan alle thema's benoemd. Voor jongeren is er online zelfhulp bij gameverslaving en somberheidsklachten.

Hoe gaat Mirro om met privacy?

Alle onderdelen kunnen anoniem gebruikt worden, in ieders eigen tempo en wanneer men dat wil. Een account aanmaken is ook mogelijk. Dan blijven de antwoorden voor iemand zelf toegankelijk. Daarvoor is alleen een geldig e-mailadres en een wachtwoord nodig.

Wat kost het gebruik van de zelfhulp testen van Mirro?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van online zelfhulp. Alle onderdelen zijn gratis toegankelijk.

Kijk zelf voor meer informatie op www.mirro.nl