U Control Weight

Wat doet UControl?

Eet alles wat je lekker vindt, maar weet wanneer je stopt. Dat is het concept van de UControl Gewicht app. Eenvoudig en doeltreffend. Geen lange lijsten van voedingsmiddelen om uit te kiezen, maar slim gekozen icoontjes waarmee je snel en gemakkelijk je eetgewoonte bijhoudt.

U-Control Gewicht app geeft je met een paar clicks per dag inzicht in wat en hoeveel je eet, drinkt en beweegt. Dat helpt bij het bereiken of handhaven van een goed gewicht. En vanuit de app vraag je gemakkelijk advies en coaching van een dietist aan. 

Probeer het snel!

Voor wie is UControl geschikt?

Voor iedereen met overgewicht of ondergewicht en voor mensen die meer inzicht willen krijgen in hoe (on)gezond hun voedingspatroon en de samenstelling van hun voeding is. Daarbij wordt ook informatie verzameld over sportieve activiteiten van de gebruiker.

Hoe gaat de website Zorgvoorelkaar om met privacy?

Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Elke gebruiker krijgt een unieke usercode toegewezen door de app.

Wat kost het gebruik van Zorgvoorelkaar?

UControl is een gratis app. Vanuit de app kan aan een dietist gevraagd worden om begeleiding op basis van de in de app ingevoerde gegevens. Aan deze begeleiding kunnen kosten verbonden zijn, afhankelijk van de individuele situatie van de gebruiker (zoals mate van overgewicht en zorgverzekeringspolis).

Download de app in de Appstore en de Androidstore
Of bekijk de website van UControl