WeHelpen

Wat doet WeHelpen?

Op wehelpen.nl kun je hulp vragen en hulp aanbieden. Ook kun je samen met bekenden zorgen voor een hulpnetwerk voor een ander. Op wehelpen.nl vind je hulpvragen en mensen die hulp aanbieden. Zelf kun je makkelijk een account aanmaken en meehelpen.

Voor wie is WeHelpen geschikt?

WeHelpen is geschikt voor iedereen in Nederland van 16 jaar of ouder, die hulp nodig heeft of wil aanbieden. Specifiek is WeHelpen handig voor het organiseren van ondersteuning voor mantelzorgers, hulpvragers, nieuwe vrijwilligers, professionals, bewonersgroepen of andere communities. Zij kunnen elkaar vinden met WeHelpen om elkaar te helpen.

Hoe gaat de website WeHelpen om met privacy?

We gaan uit van de goede intenties van mensen, zowel degenen die iets voor een ander willen doen als degenen die om hulp vragen. Wel zijn wehelpen.nl en partnersites openbare websites. We hebben daarom een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen. En we vragen jou op een verantwoorde manier met de mogelijkheden van wehelpen.nl om te gaan. Onderstaand zie je wat je zelf kan doen en wat WeHelpen doet. Door te handelen volgens deze tips, het privacy statement en de algemene voorwaarden gebruik je de mogelijkheden van wehelpen.nl en onze partnersites op de juiste manier.

Wat kost het gebruik van WeHelpen?

Het gebruik van WeHelpen is gratis voor inwoners.

Bekijk zelf de website op www.wehelpen.nl